--- ITALIAN VERSION BELOW ---
Hi guys! Are you ready to prove your culinary skills? Do you want to learn some of the most known recipes of Italian culture?
This is the activity that suits you: Online Cooking Classes
As the first recipe, we will learn how to make… a Pizza!
When?
Wednesday, April 15th
3:00 PM we will make the dough
7:30 PM we will put the ingredients and bake
Where?
Instagram Live --> https://www.instagram.com/esnpadova
Livestream on Zoom, which is best to cook together, watch each other and talk!
https://unipd.zoom.us/j/139071117
Meeting ID: 139 071 117
What will you need?
Ingredients:
-Wheat Flour "00" type (all purpose) 1 kg
-Fresh yeast 25g
-Water 500 ml
-Salt 20 g
-Extra virgin olive oil 2 spoons
-Mozzarella 250/300 g
-Tomato sauce 400 g
-Basil/Origan (optional)
-Toppings (whatever you like, pineapple excluded )
Utensils:
-Oven and baking pan
-Bowl
-Rolling pin (optional)
-a clean towel
We wait for you hungry!
For any question you can contact:
Giulio Cremonese: +39 348 786 4131
AEP ESN volunteers
--- ITALIAN VERSION ---
Ciao ragazzi!
Siete pronti per mettere in pratica le vostre abilità culinarie? Volete imparare alcune delle ricette italiane più famose?
Bene questa è l'attività che fa per voi: ONLINE COOKING CLASS
Come prima ricetta prepareremo il piatto italiano per eccellenza: la PIZZA
Quando?
Mercoledì 15 Aprile
Ore 15:00 (preparare l'impasto)
Ore 19:30 (farcire e infornare)
Dove?
In diretta Instagram --> https://www.instagram.com/esnpadova
In diretta su zoom al seguente link:
https://unipd.zoom.us/j/139071117
Meeting ID: 139 071 117
P.S: se volete cucinare consigliamo Zoom così possiamo seguirvi e potete interagire parlando avendo le mani in pasta!
Cosa serve?
Ingredienti:
- Farina di grano tenero "00" 1 kg
- Lievito fresco 25 g
- Acqua 500 ml
- Sale fino 20 g
- Olio extravergine d'oliva 2 cucchiai
- Mozzarella 250/300 g
- Salsa di pomodoro 400 g
- Basilico/origano (facoltativo)
- Ciò che volete per farcire (NO ANANAS )
Utensili:
- Un forno e una teglia
- Una terrina
- Un matterello (facoltativo)
- Un canovaccio pulito
Per qualsiasi domanda potete contattare:
Giulio Cremonese +39 348 786 4131
Vi aspettiamo affamati!
AEP ESN volunteers
- Everyone is invited.
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